Kártérítés, sérelemdíj, orvosi műhiba, egészségügyi és biztosítási jog

Kártérítés, sérelemdíj, orvosi műhiba, egészségügyi és biztosítási jog

Kártérítés, vagyoni kár, sérelemdíj, orvosi műhiba, közlekedési – és egyéb balesetek, egészségügyi – és biztosítási perek

Dr. Józsa Zsolt ügyvédÜdvözlöm,

a nevem: Dr. Józsa Zsolt. Mint ügyvéd, szakorvos, és biztosítási szakjogász célom ügyfeleim ügyeinek magas szintű szakmai színvonalon történő ellátása, peren kívüli és perbeli képviselete.

Irodám a klasszikus ügyvédi polgári jogi, családjogi, társasági jogi, közigazgatási jogi,
munkajogi, szabálysértési és büntetőjogi tevékenységek mellett kiemelt profiljává tette az egészségügyi ellátással, egészségi állapottal és egészségügyi joggal kapcsolatos eljárásokat.

Ez magában foglalja az orvosi műhibákat és egyéb egészségügyi ellátáshoz köthető műhibákat, társadalom és nyugdíjbiztosítással, leszázalékolással, rehabilitációval, balesetekkel, üzemi balesetekkel kapcsolatos ügyeket is. Irodám kiemelt speciális tevékenysége a biztosításokkal, biztosítási joggal kapcsolatos ügyek köre.

Dr. Józsa Zsolt ügyvédEnnek alapja, hogy korábban egy egyetemi klinikán gyakorló orvosként, egyetemi adjunktusként dolgoztam és orvosi valamint jogi diplomám és szakvizsgáim mellé biztosítási szakjogászi képesítést is szereztem.